NEDOSTAJE VAM 1 ZUB?

Ukoliko Vam nedostaje  jedan zub možemo ga nadomjestiti na više načina.

Mogućnosti:

 

KRUNICA NA PRIRODNOM ZUBU

To je fiksni nadomjestak koji se postavlja na prirodne zube, a kojom se nadomještaju jako oštećeni i/ili estetski neprihvatljivi zubi. Zub koji se nadograđuje potrebno je prethodno izbrusiti  kako bi se na njega mogla postaviti krunica. U našem dentalnom studiu nudimo Vam krunice od najkvalitetnijih materijala, koji se uz funkcionalnost odlikuju i visokom estetskom razinom.

KRUNICA NA IMPLANTATU

Najbolje je rješenje za gubitak jednog zuba budući da ne moramo brusiti susjedne zube za izradu mosta. U ovom slučaju, implantat je kvalitetnije i dugotrajnije riješenje.

Postoji više vrsta krunica koje možemo izraditi na implantatu, ovisno o vrsti materijala i načinu fiksiranja krunice za implantat.

Ukoliko se radi o nadoknadi prednjih zuba, najbolju estetiku ćemo dobiti kombinacijom cirkonske suprastrukture i potpune keramičke krunice ( E MAX krunica, cirkonska krunica).

Za bočne zube gdje estetika nije od primarnog značaja, može se izraditi metal -keramička krunica na titanskoj suprastrukturi.

U jednoj i drugoj varijanti krunicu možemo fiksirati na implantat ili cementiranjem ili vijkom.

MOST OD TRI ČLANA

Mostovima možemo  nadomjetiti jedan ili više izgubljenih zuba  te vratiti potpunu funkcionalnost i estetiku zubnog aparata. Najjednostavniji je most koji se izrađuje u slučaju nedostatka jednog zuba. U tom slučaju brusimo susjedne zube I izrađujemo most od tri člana koji se na njih cementira.

ŽELITE LI VIŠE INFORMACIJA -KONTAKTIRAJTE NAS