Date: 23.03.2017.

Restylane proizvodi uklanjaju bore, obnavljaju izgled vašeg lica, oblikuju punije usne i čine kožu mekšom.

Tretmani su prilagođeni vašim potrebama, a rezultati su vidljivi odmah.

Siguran i prirodan postupak uljepšavanja

Restylane je prirodan proizvod za uljepšavanje koji ne narušava mimiku lica ni njegovu ekspresivnost. Širom svijeta Restylane tretmani izvedeni su preko jedanaest milijuna puta.

Od čega je načinjen Restylane?

Restylane je kristalno čisti gel koji se injektira u samu kožu (u nekim slučajevima i tik pod kožu) u vrlo malim količinama, kako bi obnovio njezinu punoću i strukturu. Restylane se bazira na hijaluronskoj kiselini, sastavom vrlo sličnoj hijaluronskoj kiselini koja se nalazi u ljudskom tijelu. Ova hijaluronska kiselina nije životinjskog podrijetla, što znači da nije potrebno obaviti kožne testove prije samog tretmana i da je rizik od alergijskih ili hipersenzitivnih reakcija minimalan.

Učinci uljepšavanja Restylaneom

Rezultati tretmana Restylaneom dugotrajni su, ali ne i permanentni, a na svakome je da procijeni želi li produžiti učinak proizvoda. Tretman Restylaneom u pravilu je učinkovit od šest do dvanaest mjeseci, ali sa samo još jednim tretmanom učinak proizvoda, sudeći po našim kliničkim ispitivanjima, produljuje se čak do narednih 18 mjeseci. Za produženje učinka tretmana usana potrebno je napraviti sljedeći tretman unutar razdoblja od prvih šest mjeseci.

I učinak i sigurnost Restylanea dokazani su brojnim kliničkim istraživanjima.

botox1-800x533.jpg